Skip to content
Politică

Ciutacu toarnă gaz pe foc: PSD a câștigat degeaba alegerile!

pebloguri.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu, miercuri, pe pagina personală de Facebook, a comentat mișcarea de ultimă oră a președintelui Klaus Iohannis, aceea de a participa la ședința de Guvern, care a avut loc la Platul Victoria.

Klaus Iohannis a retinut ziaristii pana cand si-a dat mesajule esential legat de intentia guvernului de a da o ordonanta de urgenta pentru gratierea unor infractiuni si o ordonanta de urgenta pentru modificarea codului penal.

Citiți și UPDATE Klaus Iohannis, prezent la ședința de Guvern: Sunt doi elefanți în Cameră!

”PSD a castigat degeaba alegerile. Au strigat cativa acoperiti din presa (aceiasi), au amenintat cu proteste de strada cativa plantati in poreclita societate civila (aceiasi), s-a dus Iohannis peste ei la chemarea goarnelor de propaganda (aceleasi), s-au scapat in nadragi si le-a murit la intrare. Dincolo de penibilul absolut al situatiei, macar a dat legitimitate Iohannis formularii si dezbaterii publice a unui proiect legislativ de amnistie/gratiere. Care o sa moara deontologic si in huiduielile tinerilor frumosi si liberi…”, scrie Ciutacu pe pagina personală de Facebook.

 

1 comentariu la “Ciutacu toarnă gaz pe foc: PSD a câștigat degeaba alegerile!

  1. … voi sunteti „sageti” iar ceilalti „acoperiti”, vai de capu’ vostru de televiziuni clientelare. Pacat ca multi naivi chiar cred ce spuneti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *