Skip to content
Politică

Ciuvică arată cum și-a bulversat președintele fanii după vizita în Harghita: Înviase Vadim! EXCLUSIV

antena3.ro

Analistul politic Mugur Ciuvică a acordat marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a arătat cum și-a bulversat președintele Klaus Iohannis propriii fani după vizita în județul Harghita.

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP) a ținut să amintească faptul că, acum câteva săptămâni, susținătorii lui Iohannis criticau dur PSD-ul pentru negocierile cu UDMR în vederea susținerii moțiunii de cenzură, apoi a formării unei noi majorități parlamentare. Mai mult: Mugur Ciuvică a rememorat că inclusiv șeful statului a intervenit în scandal.

Cred că sunt primele mișcări ale lui Klaus Iohannis în pre-campania electorală pentru al doilea mandat – asta înțeleg eu. Și ce mai înțeleg este că domnul Iohannis, cu vizita asta în Ținutul Secuiesc, și cu episoadele acelea cu steagul, cu imnul și așa mai departe, i-a pus în mare încurcătură pe susținătorii lui din zona de presă propagandistică, susținătorii lui fiind și cumva dușmani ai PSD-ului. Îmi aduc aminte că acum o lună, când a fost schimbat Grindeanu cu Tudose și au fost niște discuții între UDMR și PSD pentru o eventuală participare la guvernare, eu în momentul ăla am avut impresia că înviase Corneliu Vadim Tudor: toți susținătorii lui Iohannis strigau că vine PSD-ul și ne vinde Ardealul. Klaus Iohannis a zis și el că în niciun caz nu trebuie autonomie, că ne vindem Ardealul etc. Iar acum să vedem dacă s-o fi dus și domnul Iohannis în Ținutul Secuiesc ca să vândă Ardealul în schimbul voturilor pentru 2019!” a exclamat Ciuvică.

Întrebat cum i se pare faptul că șeful statului s-a afișat între doi președinți de consilii județene (Harghita și Covasna), ambii urmăriți penal, Mugur Ciuvică a opinat că, prin acest gest, politicianul de la Cotroceni a fost pus într-o poziție „ușor jenantă” față de procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Foarte mulți din zona aia au dosare penale și foarte mulți (dacă nu toți) se plâng de faptul că aceste dosare le-au fost făcute în mod abuziv, ceea ce este foarte posibil, ținând cont de obiceiurile DNA-ului de la București pe care le cunosc eu. Ar trebui să fie un motiv de stânjeneală pentru domnul Iohanis, care este susținător al instituțiilor ăstora securiste din România. Aflat între penali, probabil că nu s-a simțit în largul lui, dar ce nu face omul pentru voturi?

În rest, am înțeles că autoritățile locale i s-au plâns domnului Iohannis de abuzurile celor de la DNA, dar n-am auzit să fi avut foarte mare succes. Deocamdată, cert e că l-au pus pe domnul Iohannis într-o situație ușor jenantă față de preferata lui, Kovesi, a încheiat șeful GIP.

1 comentariu la “Ciuvică arată cum și-a bulversat președintele fanii după vizita în Harghita: Înviase Vadim! EXCLUSIV

  1. Domnu’ Ciuvica este un maaare ANAL-ist!!! Intotdeauna s-a situat doar de partea penalilor. In afara de Antenele puscariasului Voiculescu si RTV-ul lui Ghita, cine draqu il baga in seama pe acest impostor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *