Skip to content
" "
Politică

Ciuvică iar îl demască pe Chirilă: concert într-un fief PSD condus de un fost securist FOTO

antena3.ro

Analistul politic Mugur Ciuvică – președintele Grupului de Investigații Politice (GIP) îl demască din nou pe cântărețul Tudor Chirilă (unul dintre liderii de opinie ai mișcării #REZIST), scriind despre un concert susținut de către trupa acestuia (Vama) într-un fief al PSD.

Astfel, într-o postare de luni de pe Facebook, GIP publică fotocopia unui afiș legat de un festival organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Zalău, în formația Vama figura printre artiștii care au urcat pe scenă.

" "

„Rămâne cum am stabilit. Tudor Chirilă a venit duminică seară la manifestația din Piața Victoriei după ce cântase din nou pe bani publici, de data aceasta în Zalău. Evenimentul a fost organizat de Primăria Zalău (PSD) și de Consiliul Județean Sălaj (PSD)” este mesajul ONG-ului condus de către Mugur Ciuvică.

Trebuie să precizăm că primarul din Zalău este PSD-istul Ionel Ciunt, iar președintele CJ Sălaj este alt social-democrat, Tiberiu Marc, despre care Adevărul.ro a scris că a activat ca ofițer de Securitate, dar nu a făcut poliție politică.

Fotografia postată de Grupul de Investigatii Politice.

" "

1 comentariu la “Ciuvică iar îl demască pe Chirilă: concert într-un fief PSD condus de un fost securist FOTO

  1. Dupa ce le-a luat banii la Pesedei, in provincie, a venit sa-si ia banii si de la oengeurile care injura si protesteaza impotriva stangii! Bravo Chirila!! Dar tot hot ramai! Hot de suflete si bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *