Skip to content
Politică

Ciuvică îl dă de gol pe Grindeanu: șefia ANCOM – posibil cadou pentru RDS

antena3.ro

Analistul Mugur Ciuvică – președintele Grupului de Investigații Politice (GIP) – îl dă de gol pe fostul prim-ministru Sorin Grindeanu, arătând cum mandatul acestuia la conducerea ANCOM ar putea reprezenta un cadou pentru trustul RCS-RDS.

Într-o postare de joi de pe Facebook, ONG-ul lui Ciuvică remarcă atât atitudinea favorabilă a televiziunii Digi 24 față de Grindeanu, cât și promisiunea acestuia că va diminua tarifele de interconectare.

„De ce e atât de important pentru DIGI ca Grindeanu să fie pus șef la ANCOM. 

Potrivit documentelor interne ale RCS & RDS, soarta companiei lui Teszari depinde de ANCOM. Audiat în Parlament în calitate de viitor președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, a anuțat că prioritatea sa este „revizuirea tarifelor de interconectare”. A omis să spună că aceasta e marea dorință a prietenilor săi de la DIGI.

În aprilie 2017, Digi Communications N.V., compania mamă a RCS & RDS, își anunța acționarii că profitabilitatea serviciilor sale de telefonie și internet depinde de deciziile Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Una dintre problemele majore cu care se confrunta DIGI erau tarifele de interconectare.

În 11 octombrie 2017, RCS & RDS ataca dur într-un comunicat decizia ANCOM de a îngheța tarifele de interconectare, anunțând că o va contesta în Parlament și la Comisia Europeană. În 23 octombrie, DIGI 24 anunța, pe surse, că Sorin Grindeanu va fi propus la șefia ANCOM. O zi mai târziu, Grindeanu anunța în Parlament că, în calitate de președinte al ANCOM, va decide „revizuirea tarifelor de interconectare”.

DIGI 24, televiziunea trustului lui Teszari, l-a susținut pe Grindeanu în timpul mandatului de premier, în conflictul cu Dragnea și pentru șefia ANCOM. A venit rândul lui Grindeanu să răsplătească această susținere.

Mai jos, câteva dintre momentele în care DIGI 24 l-a susținut pe față pe Sorin Grindeanu”, transmite GIP, atașând câteva instantanee de ecran cu știri de pe Digi24.ro favorabile la adresa fostului șef al Guvernului.

Găsiți AICI respectivele exemple de știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *