Skip to content
Ilfov

CJ Ilfov: Au început sterilizările gratuite pentru pisici și câini de rasă în județ. Unde se fac programările

facebook

Protecția  Animalelor din Cadrul Consiliului Județean Ilfov, clinica veterinară Center of Hope Piteasca și primăria Găneasa au început de joi o nouă campanie de sterilizări gratuite, se arată într-un comunicat de presă.

Intervențiile chirurgicale vor avea loc în 23, 24 și 27 iunie, începând cu ora 8:00, iar proprietarii sunt sunați atunci când trebuie să meargă să își recupereze patrupedele.

Oricine își poate ducele câinele sau pisica la sterilizat, în Găneasa, indiferent de zona din care provine. Programările se fac la 0751.235.009.

Sterilizarea este singura modalitate de a reduce numărul animalelor de pe străzi și înmulțirea lor necontrolată.

1 comentariu la “CJ Ilfov: Au început sterilizările gratuite pentru pisici și câini de rasă în județ. Unde se fac programările

  1. Da, am vazut si eu anuntul. Voiam sa imi duc Mastiff-ul, dar am inceput sa citesc online si am dubii acum. Am citit pe https://rasedecaini.ro ca sterilizarea ar putea fi un factor care duce la obezitate, iar obezitatea poate sa scada viata cateilor cu vreo 2 ani :((( Bine, asta nu este o scuza, fac mai multe plimbari, ma apuc de alergat… Ma mai gandesc, credeam ca este pana azi, dar daca ziceti ca e pana pe 27 iunie, ma mai interesez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *