Skip to content
Dâmbovița Știri locale

CJSU Dâmboviţa propune carantinarea comunelor Crevedia şi Vlădeni şi a oraşului Titu

economica.net

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa propune instituirea carantinei zonale în comunele Crevedia şi Vlădeni şi în oraşul Titu, unităţi administrativ-teritoriale unde rata de infectare cu noul coronavirus a depăşit nouă cazuri la mia de locuitori.

Potrivit hotărârilor CJSU aprobate miercuri, se propune instituirea măsurii carantinei zonale în comuna Crevedia, cu satele aparţinătoare Crevedia, Cocani, Dârza, Mânăstirea şi Samurcaşi, în oraşul Titu, cu satele aparţinătoare Fusea, Hagioaica, Mereni, Plopu şi Sălcuţa, şi în comuna Vlădeni, începând cu data de 14 octombrie, ora 18,00, pentru o perioadă de 14 zile, până în data 28 octombrie, ora 18,00.

Conform datelor transmise de autorităţi, incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în Crevedia este de 12,87/1.000, în Titu – 9,99/1.000, iar la Vlădeni – 9,82/1.000.

Hotărârile CJSU vor fi transmise Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă în vederea emiterii ordinelor privind instituirea măsurii de carantină zonală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *