Skip to content
Politică

Claudia Țapardel a promovat turismul românesc la Romexpo: O poză face cât o mie de cuvinte

ziarebotosani.ro

Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel a promovat turismul românesc la Romexpo. Vedeți mai jos ce politicieni din România au mai participat la acest eveniment.

Este vorba despre Târgul de Turism al României, a cărui ediție din acest an a avut loc între 16 și 19 februarie la Romexpo.

„Târgul de Turism al României – un prilej extraordinar pentru a evidenția potențialul turistic imens pe care îl are țara noastră și de a promova tot ceea ce are mai frumos România: natură – munți mare, delta cu peisaje care îți taie respirația, oameni minunați și primitori, cultura – tradiții, folclor, arta meșteșugareacă, gastronomie, entertainment și servicii diversificate și de cea mai înaltă calitate.

Și pentru ca o poză face cât o mie de cuvinte vă invit sa urmariți în imagini cele câteva ore, care au zburat ca prin vis, petrecute alături de oameni inimoși care și-a dedicat întreaga activitate și chiar viața promovării turismului românesc; oameni cu experiență care își doresc ca România să devină un lider regional și să atragă cât mai mulți turiști care să se bucure și să ramână fascinați de ținuturile mirifice ale țărișoarei noastre – fie că vorbim de Transilvania, Oltenia, Moldova, Maramureș, Dobrogea, Delta Dunării sau litoralul Marii Negre”, a scris Țapardel luni pe Facebook.

Claudia Țapardel a postat câteva fotografii în care apare alături de ministrul Turismului, Mircea Dobre, de vicepreședintele PSD Doina Pană (fost ministru al Apelor și Pădurilor), precum și alături de ex-premierul Victor Ponta.

Vedeți AICI întreaga galerie foto.

Fotografia postată de Claudia Țapardel.

Fotografia postată de Claudia Țapardel.

Fotografia postată de Claudia Țapardel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *