Skip to content
Politică

Clipe de coșmar pentru locuitorii orașului Milano

Locuitorii orașului Milano au trecut prin momente de coșmar. Ploile torențiale au provocat inundații de proporții, cauzând o stare de panică generală. Datorită precipitațiilor abundente, două râuri au ieșit din matcă și au acoperit străzile orașului italian, care preț de câteva ore au fost complet acoperite de apă.

Numeroase școli au fost închise, iar conducătorii auto au fost sfătuiți să lase mașinile acasă pentru a permite autoritățile să curețe principalele bulevarde. Totodată, la metroul din Milano s-a dat alarma pentru că apele s-au transformat în torenți care au pătruns în stații.

Până în acest moment, două persoane şi-au pierdut viaţa în regiunea Lombardia, datorită vremii nefavorabile. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani care a căzut într-un râu şi s-a înecat şi de un angajat al unei primării, în vârstă de 36 de ani.

Totodată, edilii mai multor localităţi au profitat de o zi fără ploaie pentru a curăţa localităţile afectate de inundaţii.

Profităm de această zi cu soare pentru că ni s-a spus de la Serviciul de Protecţie Civilă că sâmbătă şi duminică va fi un weekend deosebit de ploios, sperăm că nu va fi ca în zilele trecute în care au fost provocate pagube”, a declarat Roberto Levaggi, primarul localităţii Chiavarri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *