Skip to content
Politică

Clipul pro-Kövesi: mărturia surprinzătoare a unei participante

www.forbes.ro

A apărut în presă mărturia surprinzătoare a unei femei care a participat la clipul realizat de către Ambasada Suediei la Bucureşti în cinstea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi.

O vânzătoare din Piața Obor a devenit vedetă peste noapte, după ce a apărut într-un videoclip în care oameni simpli și personalități îi adresează Codruței Kovesi mesaje de susținere în lupta împotriva corupției, scrie Evenimentul Zilei.

Pentru lupta susținută împotriva corupției din România, Kovesi a fost distinsă, recent, cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară de către regele Suediei. Premiul i-a fost înmânat de Ambasadorul Suediei la București, Anneli Lindahl Kenny, iar la ceremonie a fost proiectat un colaj de mesaje realizat de Ambasada Suediei la București, în care simpli cetățeni,psihologi, artiști, jurnaliști și diplomați îi adresează mesaje de susținere Laurei Codruța Kovesi.

Printre aceștia se află și Mariana, o femeie de 48 de ani, venită din județul Vrancea ca să-și vândă strugurii în Piața Obor, din Sectorul 2 al Capitalei.

”Doamnă, pentru ceea ce ați început să faceți, faceți foarte bine. Mergeți înainte. Noi, din Piață la Obor, vă susținem” este mesajul transmis de Mariana, în care nu apare numele Laurei Codruța Kovesi, dar nici al DNA. Femeia i s-a adresat doar cu ”doamnă”.

https://www.youtube.com/watch?v=8fbj-8mlI3U

”Nici nu mai știu când m-au filmat, cred că acum o săptămână. A venit un băiat și i-a întrebat pe mai mulți dacă vor să fie filmați și să zică ceva. Toți au fugit, n-au vrut. Atunci, i-am zis eu: «Zi-mi ce tre’ să zic, că zic eu». M-a pus să repet după el și m-a filmat cu telefonul. Mi-a zis să spun aia și aia, am spus. Trei cuvinte și gata! Am crezut că e caterincă! Dar m-au anunțat oamenii din piață că am apărut la televizor. Da’ eu nu știu cine-i femeia asta, mi-a zis să repet după el ”, râde Mariana.

Apoi, ușor încruntată, întreabă: ”E bine sau e rău? Mamă, eu nici nu știu cine-i femeia asta. Am făcut ceva rău? Am crezut că e caterincă și d-aia m-am lăsat filmată. Am repetat ce mi s-a spus să zic”, povestește Mariana, în timp ce vinde un kilogram de struguri, pe care ia patru lei. Nu-și neglijează clienții. Apoi, revine: ”Vă jur că nu știu cine-i femeia asta. Nici acum nu știu. Da’ chiar, cine e femeia asta de care am vorbit?”

După ce reporterul de la ziarul citat i-a explicat că este șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, Mariana a încercat să repete numele şi funcţia, dar s-a lăsat păgubașă.

3 comentarii la “Clipul pro-Kövesi: mărturia surprinzătoare a unei participante

  1. trebuiau intrebate persoane cu toate actiile acasa !!adica oameni constienti ! e putin probabil sa nu stie si femeia asta despre cine e vorba , ori e vreo intriganta psd , vreuna cu ajutor social pt lene , cine stie ! si daca i s a promis ca i da ceva bani pt declaratia asta , dansa a declarat ! Cu , sau fara retardati de acest gen Kovesi e un om valoros care se lupta cu Mafia pt binele nostru !E apreciata si respectata pe plan international , doar la noi sleahta de penali vanduti mafiei neocomuniste o terfelesc pe la trv uri cu nerusinare ! Cand vezi jurnalisti de doi bani cum mint§ si manipuleaza contra cost ,iti vine scarba !EU CRED CA ACESTI JURNALISTI CA SI PENALII CARE _I PLATESC SA MINTA AR TREBUI SA RASPUNDA IN FATA LEGII PT CALOMNIE SI INDUCERE IN EROARE !Ei ,de fapt actioneaza impotriva statului de drept ,impotriva democratiei facand jocul murdar al mafiei !!!Pot fi acuzati de tradare de tara !

  2. Si ce-i cu asta ?Clipul si-a atins scopul. Credeti ca daca femeia stia despre cine este vorba ,era altul rezultatul ? Evenimentl Zilei scotocea pana gasea ceva care ,sperau ei in nemernicia lor, sa duca in derizoriu filmuletul. Nu domnilor pupatori de Udrea , clipul a demonstrat ca LC Kovesi si DNA are suportul larg al diverselor paturi sociale iar penalii se tem de ea ca de Necuratul !

  3. multi spalati pe creier sunt in aceasta lume . pai nu laura face treaba….INSTITUTIA…PĂI DĂ LA ORICINE PUTERE …CA FACE . ORICINE POATE FACE CE FACE LAURICA…..CHIAR NU NE DĂM SEAMA ……. CE VORBIM ACI???? …. ORICINE CREDE IN DREPTATE POATE SA FACA CEEEA CE FACE LAURICA …NUMAI CA TREBUIE SA FIE SUSUȚIUT. SI ACUMN O INTREBARE . CE TREABA ARE SUEDIA, FINLANDA, GERMANIA, ȘAMD CU ROMANIA SI CORUPTII EI??? EI UNII CORUPTI DIN ROMANIA NU PREA RASPUNDEAU LA ORDINILE DIN EUROPA. SI AU INFIINTAT DNA. CINE NU RASOUNDE LA ORDINE….HOP DOSARUL DE CORUPTIE…. SI ASA AVEM O CLASA POLITICA CARE RASPUNDE SLUGARNIC , OBEDIENT ….EXACT ASA CUM SPUNEA ADOMAN PRLONG CA VREA SA NE TIN ARELIGIA NIMAI CA EI VOR SA NE TREANFORME IN SLUGARNICI, OBEDIENȚI FAȚĂ DE EUROPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *