Skip to content
Politică

Clotilde Armand a pus bugetul Primăriei Sectorului 1 în dezbatere publică. Viceprimarul Ramona Porumb: Așa cum ne-a obișnuit, într-un stil ascuns, netransparent

facebook

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a pus în dezbatere publică proiectul de buget al primăriei pentru anul 2023, acesta putând fi accesat la secțiunea ”Sectorul 1 / Transparență Financiară”.

Poziționarea proiectului de buget a fost criticată de adversarii Clotildei Armand, aceștia susținând că proiectul de buget pentru anul 2023 ar fi trebuit să fie plasat la secțiunea ”Transparență” pe site-ul instituției, scrie gandul.ro.

În context, Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 – notează, în primul rând, că punerea în dezbatere publică a bugetului se datorează ”insistențelor” depuse de consilierii locali liberali Dinu Gheorghe și Dan Podaru. În același timp, Ramona Porumb transmite că este vorba despre un proiect de buget care a fost publicat ”într-un stil ascuns”, ”netransparent”, ”departe de ochii cetățenilor Sectorului 1”.

”Hocus Pocus, avem proiect de buget! Bugetul Primăriei Sectorului 1 a fost pus, într-un final, după insistențele în spațiul public ale colegilor mei, Dinu Gheorghe și Dan Podaru, în dezbatere publică cum doar primarului Sectorului 1 ne-a obișnuit, adică într-un stil ascuns, netransparent, departe și de ochii noștri, dar mai ales, departe de ochii cetățenilor Sectorului 1”, a scris viceprimarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Viceprimarul Ramona Porumb precizează, în aceeași postare, că PNL Sector 1 va analiza și dezbate punctual acest proiect de buget prezentat de Clotilde Armand.

Mai mult, Ramona Porumb promite că vor fi prezentate locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei și ”sumele gogonate” care ar putea să ajungă la ”firmele de casă” ale primarului Clotilde Armand.

”Împreună cu colegii mei, consilierii locali ai PNL Sector 1, vom analiza și dezbate amănunțit proiectul de buget, vom prezenta cetățenilor Sectorului 1 sumele «gogonate» ce probabil urmează a ajunge în conturile firmelor de casă ale primarului și vom pregăti amendamente astfel încât să avem un proiect de buget axat pe nevoile fiecărui cartier din sector”, mai scrie Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *