Clotilde Armand, acuzată că minte public. George Tuță: Avem dovedită această minciună cu documente din trezorerie

Reprezentanţii PNL Sector 1 au acuzat că edilul Clotilde Armand minte public şi anunţă că închide primăria şi sistează serviciile publice, însă în extrasul de cont al Primăriei figurează 4 milioane lei pentru bunuri şi servicii pe acest an, iar plăţile efectuate, până la 29 februarie, erau de 1,857 milioane lei. „Primăriţa Armand blochează voit funcţionarea Primăriei în timp ce şcolile sunt lăsate fără pază, iar banii sunt risipiţi pe amenzi plătite pentru incompetenţa echipei sale”, mai spun aceştia.

Liberalul George-Cristian Tuță spune că Clotilde Armand minte public și că aceasta a cheltuit 200.000 de lei pe lucruri de care primăria nu avea nevoie.

„Românii au o vorba: hoțul strigă hoții. Este o minciună grosolană a doamnei Clotilde. Avem dovedită această minciună cu documente din trezorerie. Am cerut de la trezorerie să ne spună pe ce a cheltuit banii. Doamna a cheltuit 200.000 de lei pe lucruri de birouri, avea nevoie de birouri, deplasări. Vă pot da intreaga lista: postă, reparații curente

În loc sa faca investițiile corespunzatoare de care au nevoie cetatenii: gunoi, drumurile, paza in scoli si aici este adevarul care doare. A lansat aceste acuzatii intr-un moment in care primăria este extrem de responsabilă prin decizia pe care a luat-o Clotilde de a elimina cele 6 posturi de paza de la școala Titulescu și a lasat un singur paznic pentru două clădiri. Știm că nu este un lucru singular, am solicitat ca lucrurile sa se îndrepte.

Doamna primar se ascunde în spatele unor consultanti, care spun ca e in regula cu un singur paznic. Sunt părinți de la școala Titulescu care spun ca au trebui sa stranga bani ca sa investeasca in scolile din Sectorul 1. Este rușinos ca o primarie din București să nu fie în stare. Nu reuseste sa faca achizițiile publice, nu funcționează nimic. Vă spun, nu am acuzat pe nimeni, este o ancheta de presă, am solicitat sa mi se psuna pozitia oficiala si ce a facut in cazul anchetei referitoare la politiștii locali care spioneaza contracandidatii domniei sale. Am cerut un drept la replică. Nu am niciun fel de teama de a ma supraveghea niste gardieni puși de doamna primar”, a spus George-Cristian Tuță.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: