Skip to content
Politică

Clotilde Armand, demascată de liberali: Prezintă demiterea șefei ADP ca pe o mare victorie, dar tot ea o promovase nemeritat în funcție

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Clotilde Armand a cerut și a primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1, conform unei postări pe Facebook. Primarul sectorului 1 spune că directoarea a folosit resursele instituției pentru a-și construi o vilă. Ceea ce nu spune Clotilde Armand, precizează Partidul Național Liberal, e faptul că fix Armand a promovat-o pe directoare.

„Vedem stupefiați pe pagina de Facebook a primarului Sectorului 1 cum anunță demiterea directorului de la ADP. Același director pe care Clotilde Armand l-a promovat pe aceasta funcție, fără să aibă vreo calitate sau rezultate care să o recomande și în ciuda avertizărilor noastre că nu este un om potrivit pentru această poziție. Mai mult, i-am recomandat prietenește să caute alte variante, nu un om împins de PSD și fără calități necesare pentru o poziție atât de importantă în partid.

Degeaba anunță acum demiterea acesteia ca pe o mare victorie. În realitate, este o mare înfrângere. Iar prejudiciul nu este doar responsabilitatea persoanei care l-a produs, ci și a celor care i-au acordat un cec în alb, în ciuda avertismentelor”, au declarat reprezentanții Partidului Național Liberal – Sector 1 pe pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *