Skip to content
Politică

Clotilde Armand, despre transportul public gratuit în Capitală: „Vrem să fie un loc unde…”

Fostul candidat al USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, și fosta candidată USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, au fost invitați în cadrul unei emisiunii la postul de televiziune Digi 24, unde au vorbit despre proiectul „transport public în Capitală” al actualului primar al Capitalei, Gabriela Firea.

Astfel, fosta candidată a USB la Primăria Sectorului 1 și-a exprimat părerea cu privirea la necesitatea existenței unui transport public gratuit în Capitală, într-o declarație alambicată.

„Gratuit nu e niciodată. Oamenii care conduc autobuzele sunt plătiți și autobuzele sunt cumpărate. Sunt două aspecte. Dacă este gratuit complet, sunt oameni care iau transportul fără să plătească – e risc să fie mizerabil. Dacă nu dai nimic, nu ai respect pentru obiectul respectiv. Vrem să fie un loc unde te simţi bine şi e confortabil. Cei care iau transportul fac un serviciu tuturor, e normal ca acest cost să fie împărţit”, a spus Clotilde Armand, adăugând că merge frecvent cu metroul și RATB.

„Nu cred că nu e bine să nu plătească. Dar ca toată lumea să se urce fără să plăteacsă, nu mi se pare bun”, a precizat ea.

Mai mult, Nicuşor Dan a adăugat că una din marile probleme e că autobuzele RATB nu vin la timp.

Președintele USB a mai spus că atunci când Gabriela Firea va propune gratuitatea transportului public gratuit în Consiliul General al Municipiului București consilierii USB se vor opune.

„Managementul RATB este depăşit. O să cerem audit, unde se duc banii, de ce avem 5.000 de şoferi, ce sunt ceilalţi 5.000 de angajați”, a adăugat Nicușor Dan.

3 comentarii la “Clotilde Armand, despre transportul public gratuit în Capitală: „Vrem să fie un loc unde…”

 1. O să cerem audit, ii vom da in judecata, transportul nu este bine sa fie gratuit etc. Bravo Clotilde. Bravo Nicusor. Tineti-o tot asa daca vreti sa câstigati toata tara. Oamenii sint foarte fericiti, atit cei care v-au votat cit si cei care NU v-au votat si va apreciaza foarte mult ce va doriti voi.
  Sa traiti bine!.

 2. Din frantuzoaica: Nu cred că nu e bine să nu plătească – 3 nu in aceeasi propozitie simpla. Ce cauta asta pe liste in Romania? Pe cine reprezinta partidul asta?

 3. Am vizionat cu mare placere interviul pe care l-a dat cite-ului Hotnews inainte de meciul cu Franta. Pot spune ca frantuzoaica a fost la inaltime in sensul ca este foarte pregatita – adica nu stie absolut nimic – iar când a fost intrebata ce scor poate obtine Romania in meciul cu Franta ea spune in limba romana ca nu a citit dosarul. Are femeia asta o idée de iti vine sa te intrebi de ce este sustinuta si de marele Liiceanu respectiv fiecare roman sa poata avea acces la sacii cu voturi exprimate si la procesele verbale incheiate, asta numai pentru transparenta votului. Parca este noaptea mintii.
  Am vazut si raspunsul ei din articolul “Clotilde Armand, apel la ziaristi …. “ de Diana Toea din 12 Iunie 2016 – Ziare.com. Ion Cristoiu ii spune pe blogul personal ca este un partid de familie. Raspunsul acestei Clotilde este la superlativ. Cititi-l si nu veti regreta. Tot in acest articol ne spune de obiectivul urmator, respectiv “Televiziunile sunt asa cum sunt si poate ca e datoria noastra sa le schimbam si pe acestea.” Deci cu Bucurestiul s-a rezolvat, la nivelul tarii este in curs de rezolvare mai ramin televiziunile de adus pe calea cea dreapta.
  Cum zice evreul intr-un banc: Asa ne trebuie!
  Si vorba ardeleanului asa ceva nu så existå.
  România când te trezesti?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *