Skip to content
Puterea Știrilor Video

Clotilde Armand, doar 3,06% execuție la investiții până în septembrie 2022! PSD Sector 1, apel către liberali: PNL trebuie să aibă altă perspectivă în 2024

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Clotilde Armand caută subiecte care să o ajute să fugă de eșecurile de la Sectorul 1, susține Florin Manole, președintele PSD Sector 1. Invitat în studioul Puterea Știrilor, Florin Manole a răspuns atacurilor edilului de la Sectorul 1 privind așa numita „taxă pe soare”, catalogată de ministrul Energiei, Virgil Popescu, drept un fake news.

„Nu cred că știe nimeni să numească un proiect promovat, implementat și comunicat public de către doamna Clotilde Armand (…) Când ai 3,06% execuție la investiții vorbim, de fapt de 3% competență Clotilde Armand”, atrage atenția Clotilde Armand.

„Doamna Clotilde Armand a rezolvat totul în Sectorul 1 și acum se apucă de făcut ordine și la Ministerul Energiei și în coaliția de guvernare. E hilar. Despre doamna Armand și opiniile sale eu nu pot să încep cu o altă frază decât următoarea: 3,06% execuție la investiții până în septembrie 2022. Doamna Armand nu își face treaba și atunci încearcă să își convingă propriul public că este un politician foarte activ. Ceea ce așteaptă oamenii din Sectorul 1, inclusiv votanții doamnei Clotilde Armand, cred că este vorba despre proiecte în Sectorul 1, nu opinii. Sigur, poate să aibă aceste opinii, este dreptul oricărui cetățean, dar întâi este mai bine să îți îngrijești propria ogradă și apoi poți să ieși afară și să spui cum trebuie făcut și în alte domenii și în alte părți. Caută subiecte care să o ajute să fugă de eșecurile de la Sectorul 1.

Vorbește, de exemplu, despre programul <<Termoficare de la soare>>. Are un vot al Consiliului Local pentru acel program pe o variantă pilot, pe un număr mai mic de blocuri la început. Dacă există niște rezultate, să ne spună. Dacă nu, despre ce vorbim aici? Nu cred că știe nimeni să numească un proiect promovat, implementat și comunicat public de către doamna Clotilde Armand (…) Când ai 3,06% execuție la investiții vorbim, de fapt de 3% competență Clotilde Armand. Acesta e nivelul. E absurd ceea ce se întâmplă în Sectorul 1. Doamna Clotilde Armand a făcut dintr-un sector, unde exista o anumită mândrie locală, un sector plin de gunoaie și șobolani. Asta a reușit doamna Clotilde Armand să facă din Sectorul 1. A schimbat sigla sectorului într-o siglă jenantă pentru oricare dintre locuitori, ca să nu mai zic de disconfortul creat (…) A fost greșeală ce s-a întâmplat cu Clotilde Armand în Sectorul 1.

PNL trebuie să aibă altă perspectivă în 2024. Trebuie să diminuăm amploarea dezastrului creat de Clotilde Armand. Trebuie să împiedicăm, pe de o parte, prostiile pe care vrea să le facă, cum am făcut cu voucherele date fără discernământ, cui nu trebuie, și să gândim, să construim niște proiecte pentru viitor. Asta e cel mai important lucru, după care vine discuția cu alegerile din 2024. Nu îmi doresc să candidez la Primăria Sectorului în 2024. Nu am acest obiectiv, suntem departe de a avea această discuție în organizație, în legătură cu oricare dintre membrii organizației. Deocamdată, ce avem de făcut este să reconstruim organizația și să încercăm să ținem piept isprăvilor doamnei Clotilde Armand”, a declarat Florin Manole, președintele PSD Sector 1, la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *