Skip to content
Politică

Clotilde Armand face instrucție cu Dragnea și Vâlcov: N-ar putea fi angajați nici ca paznici în Kiseleff! EXCLUSIV

turnulsfatului.ro

Darius Valcov a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Viorica Dancila si publicata marti in Monitorul Oficial.

Vestea nu a fost primită, însă, cu bucurie de către membrii opoziției. Astfel, Clotilde Armand – președintele USR Sector 1 – a oferit miercuri o declarație pentru PSnews.ro în care a susținut că gestul făcut de actualul premier al României ”este o declarație de război față de oamenii cinstiți și competenți din țara asta, față de cei care au ieșit în stradă de mai bine de un an de zile pentru a opri dezastrul guvernării PSD-ALDE”

”Din câte știu eu domnul Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile. Asta spune totul despre calitățile lui Vâlcov. Să fim serioși, numirea domnului Vâlcov nu aparține doamnei Dăncilă. Această schemă aparține președintelui PSD și este o declarație de război față de oamenii cinstiți și competenți din țara asta, față de cei care au ieșit în stradă de mai bine de un an de zile pentru a opri dezastrul guvernării PSD-ALDE”, a declarat Clotilde Armand.

Mai mult, președintele USR Sector 1  a ținut să precizeze că ”în România reală, nu în statul paralel în care trăiesc Dragnea și Vâlcov, aceștia n-ar putea fi angajați nici măcar paznici la sediu PSD din Kiseleff”.

Dragnea și Vâlcov sunt 2 penali care ne oferă lecții de economie și de guvernare dar ei nu sunt capabili să scrie o factură fiscală, sau dacă prin absurd știu asta, o falsifică. În timp ce Franța a adoptat Legea moralizării vieții publice  și a încrederii cetățenilor în viața politică (interzicerea următoarelor aspecte: angajarea membrilor familiei parlamentarilor, posibilitatea de a fi aleși tuturor celor care au un cazier judiciar), coaliția PSD-ALDE legalizeză hoția. Cred că înainte de numirea domnului Vâlcov, au ascuns toate tablourile și lucrările de artă din Guvern. În România reală, nu în statul paralel în care trăiesc cei doi, aceștia n-ar putea fi angajați nici măcar paznici la sediu PSD din Kiseleff”, a conchis aceasta.

1 comentariu la “Clotilde Armand face instrucție cu Dragnea și Vâlcov: N-ar putea fi angajați nici ca paznici în Kiseleff! EXCLUSIV

  1. statul paralel e statul vostru, puradeilor, Romania reala e cea pe care o calcati voi pe beregata, in Pța Vicoriei si nu ne lasati sa traim linistiti! Tradatorilor, pomanagiilor si vandutilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *