Skip to content
Politică

Clotilde Armand încasează o nouă lovitură: A fost dată afară

Decizie radicală luată de francezii de la Egis Internațional SA Franța în privința directorului general, Clotilde Armand. Conducerea a hotărât să o retragă pe aceasta din fruntea sucursalei din România.

Se pare că francezii au luat această decizie, în urma dezvăluirilor făcute de EVZ.ro , deoarece  Egis supraveghează mai multe șantiere privind construirea de autostrăzi, drumuri naționale și variante ocolitoare care sunt întârziate.

Potrivit informațiilor furnizate de  sursa citată s-a constatat că Egis  veghează asupra  lucrărilor  privind construirea autostrăzii „Bechtel” și că în prezent, oficialii CNAIR primesc la mijlocul fiecărei luni facturile pentru supervizarea lucrărilor de construcție a autostrăzii Brașov-Cluj-Borș.

Suma variază între 1,2 și 2 milioane de lei, deși ultimii 1.000 de metri din autostrada Transilvania au fost inaugurate la sfârșitul anului 2010.
Clotilde Armand a fost întrebată de jurnaliști, în baza căror lucrări se încasează acești bani, însă nu a oferit un răspuns.
Sucursala din România a înregistrat aproximativ 3,5 milioane de euro peste valoarea totală a contractelor de supervizare a lucrărilor.

4 comentarii la “Clotilde Armand încasează o nouă lovitură: A fost dată afară

  1. problema nu e Clotilde Armand, ci suma pe care noi o platim degeaba. Deci solutia ar fi anularea facturilor, nu concedierea unei persoane care a oferit sau nu a oferit un raspuns

  2. Prost nu-i cel care CERE ci cel care DA,adica partea romana>cred ca ar trebui anchetata CNAIR privitor la legalitatea platilor!!

  3. Pentru acesti bani(ff.multi) incasati de Clotild , de la statul Roman pentru nimic , de ce Romanii din Piata Victoriei nu fac si nu striga nimic? Daca at fi luat Dragnea acesti bani, pai cei de la resist din piata Victoriei,cred ca lar fi linsat si pe el si pe toti den PSD. Dar ce fac si cat fura ceilalti nu intereseaza pe nimeni ,toti sant furiosi pe Dragnea ca vezi doamne e penal ptr. un dosar imaginar ,ca at fi chemat la vot oamenii si nu trebuia(aiureli).Nu am tinut cu Dragnea si nici cu PSDul dar cand am vazut atata manipulare ,prostie si rautate, chiar a inceput sa-mi placa de Dragnea si de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *