Skip to content
Politică

Clotilde Armand pierde un proces cu Romprest: Primăria Sectorului 1 cerea despăgubiri de 80 de milioane de lei de la firma de salubritate

Inquam Photos / Octav Ganea

Tribunalul București a dat dreptate celor de la Romprest, într-un proces intentat de Primăria Sectorului 1, pentru o serie de datorii din perioada 2016-2019. Mai exact, Primăria contesta tarifele ca fiind nelegale și cerea înapoi 80 de milioane de lei de la firma de salubritate.

”Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată în contradictoriu cu Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti pentru lipsa calităţii procesuale active. Respinge excepţia de nelegalitate invocată de către pârâtă, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Cu drept dea formula recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată azi, 14.07.2021, prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, arată soluția judecătorilor de la Tribunalul București.

Edilul Clotilde Armand s-a declarat nemulțumită de decizia instanței și susține că va face recurs.

În prezent, primăria este în litigiu cu Romprest și nu a achitat facturi de aproximativ 120 de milioane de lei, pe care nu le consideră veridice. De asemenea, mai multe procese sunt pe rol între primărie și operatorul de salubritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *