Skip to content
Politică

Clotilde Armand răbufnește: Vreau să-i văd pe Iordache și Morar la masă cu copii flămânzi! EXCLUSIV

turnulsfatului.ro

Clotilde Armand – președintele USR Sector 1 – a oferit vineri seară o declarație pentru PSnews.ro în care i-a criticat virulent pe Florin Iordache și Daniel Morar, după ce în spațiul public a apărut o fotografie înfățișându-i la aceeași masă pe deputatul PSD și judecătorul CCR.

CITIȚI ȘI: UPDATE Fotografia momentului. Cu cine a fost surprins la masă Florin Iordache FOTO

" "
" "

Concret: Armand i-a acuzat pe cei doi că „se întâlnesc pentru a distruge statul de drept fără nicio urmă de regret, în mare viteză, între două feluri de mâncare”.

„Domnul Iordache este doar un soldățel fără studii juridice al domnului Dragnea. Nimic nu este întâmplător în această întâlnire alături de domnul Morar. Vedeți dumneavoastră, în aceste zile de doliu național, acești oameni se întâlnesc pentru a distruge statul de drept fără nicio urmă de regret, în mare viteză, între două feluri de mâncare.

Mi-aș dori să-i văd pe acești domni cum servesc masa cu sutele de mii de copii care se culcă în fiecare zi flămânzi, cu românii care părăsesc țara, cu cei care protestează de un an de zile din cauza lor. Eu cred că vine curând nota de plată pentru aceștia și vor plăti scump”, a afirmat Clotilde Armand pentru PSnews.ro.

" "

1 comentariu la “Clotilde Armand răbufnește: Vreau să-i văd pe Iordache și Morar la masă cu copii flămânzi! EXCLUSIV

  1. userista a iesit la iveala si ce sa ne facem ca Iordache s-a initlnit cu Morar la o masa , altii au iesit pe la o vie si la un sprit si la o sufragerie unde mai sarbatoreau si ei un sf Nicolae si nu s-a mai dat nimeni cu fundul de pamint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *