Skip to content
Politică

Clotilde Armand, reacție dură la adresa Ecaterinei Andronescu

nineoclock.ro

Reprezentanta USB, Clotilde Armand, a lansat o serie de atacuri acide la adresa fostului ministru al Educației, Ecaterina Andronescu.

Atacul acesteia vine ca urmare a iniţiativei legislative înaintată de PSD ce vizează amânarea concursului naţional pentru directorii de şcoli.

„Este inadmisibilă intervenţia PSD în privinţa organizării concursului pentru directorii de şcoli. Prin amânarea susţinerii acestui concurs naţional în cursul lunii octombrie, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu încearcă să menţină politizarea conducerii şcolilor, în aşa fel încât aceasta să fie în continuare monopolizată de clientela de partid a PSD”, a spus Armand, pe Facebook, referitor la decizia comisiei de învăţământ din Senat de a amenda legislaţia.

„Doamna Andronescu ar face mai bine să răspundă în faţa procurorilor şi judecătorilor în privinţa implicării domniei sale în dosarul Microsoft şi să lase în pace organizarea acestui concurs naţional pentru ocuparea poziţiilor de director de şcoli prin care s-ar reprofesonaliza şi depolitiza conducerea şcolilor”, a scris reprezentanta USR pe Facebook.

 

2 comentarii la “Clotilde Armand, reacție dură la adresa Ecaterinei Andronescu

  1. Oare „profesionalizarea” functiei de director inseamna „pleaca ai vostri, vin ai nostri” ?!
    Chiar asa se va intampla. De aici si graba suspecta cu care se face acest „concurs”. In octombrie ca sa apuce sa numeasca „profesionistii” ininte de alegeri. O MIZERIE CLASICA deja in Romania.

  2. Matracuca asta se crede vedeta si face galagie dupa ce s-a umplut de bani de la statul roman. Vor papagalii de la PNL/USR/PMP sa basifice iar scolile ca in timpul guvernului boc cand si femeia de serviciu era pusa politic. Fac asta pt a influenta fortat optiunile politice ale parintilor prin elevii scolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *