Skip to content
Politică

Clotilde Armand reacție dură pe Facebook: penalii se apără între ei!

turnulsfatului.ro

Vicepreşedintele USR Clotilde Armandluni, pe pagina personală de Facebook, a postat un mesaj dur la adresa social-democraților, după decizia acestora referitoare la cei doi miniștrii acuzați de corupție într-un dosar deschis de DNA pe o afacere ale cărei fire duc către controversata firmă TelDrum, în spatele cărei se presupune a fi președintele PSD, Liviu Dragnea.

Citiți și UPDATE/ Plumb și Shhaideh, reacție la unison. Avem probe. Suntem nevinovate!

„Dna. Shhaideh și dna. Plumb nu-și dau demisiile. De ce și le-ar da, dacă onoarea nu este considerată o valoare în PSD. Singurul mesaj important este că penalii se apară între ei. Latifundiarul de Teleorman, care are pretenţia de a conduce cel mai mare partid ”de stânga” al ţării, s-a burzuluit din nou la televizor împotriva procurorilor anti-corupție.

Toți susțin că n-au nici o legătură cu trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel din proprietatea statului în proprietatea unei firme private. ”Este vorba de o suprafaţă de teren plină de bălării (…) care are şi nişte bălţi.” – afirmă ingenuu un condamnat penal care a uitat brusc că a nenorocit un județ întreg timp de 12 ani din poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Așa arată solidaritatea penalilor.

Domnule Dragnea, dna. Shhaideh și dna. Plumb: ”cine seamănă bălării, nu treieră bucate”, scrie Clotilde Armand pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *