Skip to content
Politică

Clotilde Armand scoate job-uri la concurs pe Facebook. Silviu Mănăstire: Ăștia de la plusere ne cred idioți? Evident că postul e deja alocat unui hipster userist

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, organizează de ochii lumii, pe Facebook, un concurs pentru postul de city manager mimând transparența, pentru că postul respectiv este deja alocat ”unui hipster userist”. ”Băi, ăștia de la plusere oare ne cred idioți?”, scrie Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

”Clotilda face gargară și prosteală pe față: cică vrea să angajeze city manager la sectorul 1, pentru asta cere CV-uri de la cetățeni pe pagina de FB. Recrutare transparentă pe net! Cine poate pune botul la așa ceva? Băi, ăștia de la plusere oare ne cred idioți?

Evident că poziția de city manager este deja alocată unui hipster userist, și este ok așa, pentru că madam a câștigat alegerile și legea îi dă voie să pună pe cine vrea. Dar să ne ia așa de proști, la grămadă, asta spune multe despre cum gândește Clotilda despre populime.

Între timp, în București, ninge puternic, iar sectorul 1 nu are contract de deszăpezire. Clotilda, pune mâna pe lopată și apucă-te cu hipsterii tăi juniori din anturaj (că văd că îți plac tinereii bărboși) și dați zăpada de pe carosabil!

La muncă, Clotilda, la muncă hipsteriștilor angajați la sectorul 1”, scrie jurnalistul.

2 comentarii la “Clotilde Armand scoate job-uri la concurs pe Facebook. Silviu Mănăstire: Ăștia de la plusere ne cred idioți? Evident că postul e deja alocat unui hipster userist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *