Skip to content
Politică

Clotilde Armand spulberă misterul: NU va candida!

sokant.ro

Clotilde Armand, vicepreşedinte USR şi consilier local în Sectorul 1, a anunţat că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Totodată, Clotilde Armand a avut şi o explicaţie pentru faptul că nu a demarat niciun proiect personal în Consiliul Local Sector 1 până acum.

„Dragi prieteni,

După o lungă perioadă de reflecție în aceste luni când am fost în contact permanent cu voi și am auzit toate speranțele voastre justificate, deși îmi doresc și eu un parlament complet diferit de ce a fost până acum, am decis să rămân fidelă sectorului 1 din București și să nu candidez la alegerile parlamentare.

Trebuie să demonstrez mai mult ca oricând că sunt o persoană fidelă angajamentelor sale și care nu folosește o funcție pentru a câștiga alta. Recunosc că este o decizie grea și un sacrificiu pentru că unii dintre voi vor fi dezamăgiți că nu mă vor regăsi pe listele de candidați. Lupta la nivel parlamentar este fără îndoială extrem de importantă, dar lupta la nivel local, aproape de cetățeni, implică la fel de multă responsabilitate. Nu-mi place să dezamăgesc și vă spun că nu renunț la luptă, o voi duce în calitate de vice-președinte USR.

Cum am spus de multe ori, pentru a arăta că suntem altfel, trebuie să ne comportăm altfel. Acest lucru încerc sa-l fac astăzi, să rămân același om care a promis pe 5 iunie 2016 că va munci pentru sectorul 1 și care nu și-a schimbat părerea după 4 luni. Am multe proiecte pentru sectorul 1, pentru care încă n-am avut timp deoarece m-am implicat foarte mult în extinderea USR la nivel național. După campania aceasta, voi putea să demonstrez cetățenilor că au avut dreptate să aibă încredere în mine.

Voi sprijini și voi ajuta echipa propusă de USR pentru alegerile parlamentare. Sunt oameni care au făcut ceva pentru comunitatea lor până acum, sunt profesioniști care cred în valorile democratice, statul de drept și în viitorul acestei țări.

A sosit momentul să facem altfel politica în România, iar echipa USR va demonstra asta. USR este singura alternativă la actualele partide clientelare”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *