Skip to content
Societate

Clotilde Armand susţine că nu a intrat în contact direct cu preşedintele Biroului Electoral Sector 1

Inquam Photos/Dan-George Porcuțan

Candidatul USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a refuzat, miercuri seară, participarea în studioul Digi 24 la o emisiune, ea intervenind telefonic şi explicând că „din precauţie” a decis să nu intre în contact cu alte persoane, după ce preşedintele Biroului Electoral Sector 1 a fost diagnosticat cu COVID-19.

Clotilde Armand a intervenit, miercuri seară, telefonic la o emisiune la Digi 24 la care fusese invitată, ea explicând că a preferat să nu se prezinte în studio în baza „principiului de precauţie”, după ce în media au apărut informaţii conform cărora preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Eu sunt obosită, pentru că această vigilenţă de care vorbeam, înseamnă nopţi nedormite. (…) Faptul că preşedintele Biroului Electoral de sector ar avea COVID nu este o informaţie confirmată, este o informaţie care a apărut pe media controlată de PSD. Nu ştim, se pare că s-ar fi testat la centrul lui Tudorache, la centrul Caraiman (…) sunt multe lucruri care nu le înţelegem. În orice caz, este principiul de precauţie” a spus Armand.

Ea a susţinut că centrul la care s-a testat pentru COVID-19 preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 realizează teste pentru COVID-19 doar dimineaţa între orele 7 si 8 , iar rezultatele se dau după trei zile. „Nu am avut o întâlnire cu preşedintele Biroului Electoral de sector (…) de când a început acest proces se trage de timp să închidem aceste secţii de votare, nu ar fi trebuit să dureze atât de mult, nu sunt atât de multe, acum vedem că a apărut şi problema asta cu COVID”, a precizat Clotilde Armand.

Preşedintele Biroului Electoral Sector 1 Nicolae Sprîncu a fost confirmat la infecţia cu noul coronavirus, după cum au declarat surse ale instituţiei pentru News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *