Skip to content
Politică

Clotilde Armand, urmașa lui Macovei: fuga cu pâra la Bruxelles pe legile justiției!

turnulsfatului.ro

Clotilde Armand a devenit o vrednică urmașă a fostului ministru al Justiției Monica Macovei: la fel ca actualul europarlamentar ECR, consilierul local USR dă fuga cu pâra la Bruxelles în ceea ce privește legile justiției.

Mai precis, Armand a trimis miercuri o scrisoare deschisa adresata presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, presedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, precum si presedintelui francez, Emmanuel Macron, cerandu-le sa analizeze cu atentie ce se intampla in Romania si sa ajute tara noastra, „supusa unei campanii continue de dezinformare”, venita din interior.

In calitate de „cetatean al Romaniei si cetatean european”, Clotilde Armand semnaleaza cateva dintre problemele cu care se confrunta tara noastra, din cauza deciziilor luate de coalitia de guvernare PSD-ALDE.

In scrisoarea deschisa remisa Ziare.com se mentioneaza modificarile care se doresc a fi aduse Legilor Justitiei, care nu sunt menite decat sa „mutileze statul de drept, Justitia si parcursul european al tarii, cu un singur obiectiv: acela de a scapa de diverse anchete penale”.

Fostul vicepreședinte USR amintește despre amplele proteste din iarna, „atunci cand Guvernul PSD a incercat o prima modificare a Legilor Justitiei. Ne aflam in prezent in fata unor noi tentative de modificare a unor legi fundamentale pentru lupta eficienta impotriva coruptiei”.

„O comisie speciala din Parlament are misiunea sa grabeasca procedurile de modificare a unui intreg pachet de legi, Guvernul pregateste de asemenea un proiect de cod administrativ, care vizeaza relaxarea criteriilor de integritate si incompatibilitate pentru functionarii publici. Proiectul de lege ce interzicea unei persoane condamnate penal sa devina presedintele tarii a fost respins in aceasta saptamana de Senat”, mai relatează Clotilde Armand.

1 comentariu la “Clotilde Armand, urmașa lui Macovei: fuga cu pâra la Bruxelles pe legile justiției!

 1. nu stiu daca aceasta femeie reprezinta interesele romaniei! ne stiu cei de la bruxelles de paraciosi, intriganti, rai, hulpavi, saraci, lenesi si hoti.
  ca asocierea ei cu macovei(careia ar trebui sa i se ia cetatenia romana)este reala, asta necesita o discutie urgenta in spatiul public romanesc.
  in ce masura este clotilde mai cetateana si mai smechera decat octogenarii romani care sunt inchisi pentru fapte aproape inexistente ?
  aceasta clotilde, macovei&comp refuleaza de ura la adresa romaniei prin europa.ca ei si ele sunt (inca)cetateni romani – reprezinta o impostura maligna pe grumazul romaniei.
  consider nebunia acestor „cetateni romani si europeni” o problema majora psihiatrica!
  trebuie verificate legaturile lor cu ong-urile finantate de lumea interlopa bancara si masonica transnationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *