Skip to content
Societate

Cluburile din Mamaia, sancționate a doua oară, pentru aceleași abateri: Amenda maximă, nici cât o sticlă de whisky în același local

captură video

Cele două cluburi din Mamaia, amendate în 1 Mai pentru că mesele erau prea apropiate, au fost din nou sancţionate pentru aceeaşi neregulă. Fiecare club a mai primit câte o amendă de 2.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cele două cluburi din Mamaia care în 1 Mai au fost sancţionate pentru că nu se respecta distanţa între mese au fost din nou sancţionate.

Noua amendă este de câte 2.000 de lei. Sancţiunile au fost aplicate deoarece oamenii prezenţi pe terasele cluburilor nu respectau distanţa socială, informează news.ro.

Cele două cluburi din  Mamaia au primit şi în 1 Mai câte o amendă de 6.000 de lei fiecare deoarece nu era respectată distanţarea fizică la mesele de la terase.

În astfel de cluburi de fițe, însă, doar o sticlă de băutură costă mai mult de 2.000 de lei. O sticlă de Jack Daniel’s, de exemplu, costă 3.000 de lei, iar una de Johnnie Walker Blue Lebel, 5.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *