Skip to content
Cluj Știri locale

Cluj: Chirie preferenţială pentru parlamentarii clujeni, în spaţii de birou

Facebook

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat, luni, acordarea mai multor spații din oraș către parlamentarii clujeni, aleși în cadrul scrutinului din 2020. Cea mai mare bătălie este pentru locurile din Centru, iar chiriile sunt modice.

Chiriile lunare au fost stabilite printr-o hotărâre din anul 2009, iar reprezentanții partidelor politice achită 0,5 lei pe metru pătrat. După cum transmite cluj24.ro, deputatul alianței USRPLUS, Băltărețu Viorel, a primit astăzi un spațiu de 61 mp pe str. Năsăud nr 10.

Imobilul situat pe bdul 21 Decembrie 1989 nr. 108, la ap. 12, a fost acordat în favoarea deputatului AUR Coleșa Ilie Alin. Acesta va beneficia de 35 mp pentru birouri plus 22 mp de teren. Senatorul Adrian Oros, totodată ministru al Agriculturii, a primit pentru birou un spațiu pe bdul Eroilor nr. 6-8, parte din ap. 17. Locația este în suprafață de 70 mp.

Senatorul PSD Vasile Dîncu a primit un spațiu în suprafață de 56,82 mp, aferentă imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, bdul Eroilor nr. 6-8, ap. 16. Imobilului de 39 mp situat pe str. Inocențiu Micu Klein nr. 21, ap. 1, a fost acordat în favoarea senatorului UDMR Laszlo Attila. Potrivit sursei citate, deputatul PNL Ioan Sabin Sărmaș a primit un spațiu de 38 mp pe str. Universității nr. 11, ap. 23, corp A.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *