Skip to content
Cluj Știri locale

Cluj: Cum a reuşit un bărbat să păcălească 100 de oameni. „Promitea că le închiriază o cabană, iar apoi dispărea cu banii lor”

Facebook
" "

Poliţiştii clujeni s-au autosesizat în cazul unui bărbat care a păcălit o mulţime de oameni, cărora le promitea că le va închiria o cabană fictivă în Munţii Gilăului, în apropiere de Cluj, potrivit Adevarul.

De fiecare dată, bărbatul încasa un avans pentru închirierea cabanei, după care dispărea fără urmă. Culmea este că nici măcar unul dintre cei aproape 100 de creduli care au acceptat să-i dea câte 2.000 de lei avans nu a depus plângere la Poliţie.  Chiar şi aşa, Poliţia Cluj s-a autosesizat în acest caz şi a demarat o anchetă, după ce presa locală a atras atenţia asupra „ţeparului”, dispărut între timp. „În urma apariţiei în spaţiul public a mai multor articole referitoare la persoane care au remis diferite sume de bani proprietarului unei cabane din localitatea Gilău în vederea închirierii acesteia pentru sărbătorile de iarnă, persoană care nu a mai putut fi contactată ulterior, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. 

" "
" "

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la aceste aspecte”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *