Skip to content
Cluj Știri locale

Cluj: Doi muncitori care lucrau la renovarea clădirii Facultăţii de Geografie au căzut de la aproximativ 10 metri înălţime / Ambii au fost transportaţi la spital

news.ro

Doi muncitori care lucrau la renovarea clădirii Facultăţii de Geografie din Cluj-Napoca au căzut, joi, de la aproximativ 10 metri înălţime, cu un lift pentru materiale. Ambii au fost transportaţi la spital, potrivit news.ro.

”O autospecială, un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate în jurul orei 13.00, pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma căderii de la înălţime a doi bărbaţi, care cel mai probabil erau implicaţi în lucrări de renovare a clădirii Facultăţii de Geografie din municipiul Cluj-Napoca. Aceştia au căzut de la o înălţime de cca 10 m, cu un lift pentru manipularea materialelor de construcţii”, a transmis, joi, ISU Cluj.

Pompierii au găsit cei doi bărbaţi, aflaţi între mai multe materiale, cu traumatisme multiple şi erau în stare de conştiinţă, unul cooperant şi celălalt în stare de semiconştienţă.

Astfel s-a acţionat imediat pentru a asigura accesul la victime, siguranţa salvatorilor şi sprijinul pentru acordarea primului ajutor calificat.

Bărbaţii au fost preluaţi de către echipajele medicale şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *