Skip to content
Cluj Știri locale

Cluj: Jandarmii s-au făcut de râs la o demonstrație. N-au nimerit niște baloane de la 4 metri

stiridecluj.ro

O demonstrație a jandarmilor clujeni la un eveniment organizat la Baza Sportivă „La Terenuri”, s-a transformat rapid într-un moment penibil.

Exercițiul menit să demonstreze forța Jandarmeriei Cluj a demonstrat contrariul, și anume că jandarmii slab pregătiți nu sunt capabili să țintească un potențial infractor nici măcar de la 4 metri.

În imaginile surprinse se observă cum un jandarm nu reușește să țintească baloanele ținute de colegul său după mai multe încercări. Asta deși bărbatul stătea nemișcat, lucru care nu este valabil și în cazul infractorilor, adesea agresivi. După defilările în batjocură, Jandarmeria Cluj nu a fost capabilă acum nici să ducă la bun sfârșit un banal exercițiu de țintire.

Asta deși jandarmii sunt obligați periodic să participe la programe de pregătire profesională în scopul antrenării efectivelor de ordine publică de a acţiona unitar, legal şi eficient în raport cu evoluţia situaţiei operative, perfecţionarea cooperării între acestea, pentru îndeplinirea cu profesionalism a misiunilor încredinţate.

Dacă nu au fost capabili să prezinte cu succes un exercițiu demonstrativ, putem doar să ghicim cum se antrenează jandarmii români sau mai bine zis cum nu se antrenează, scrie stiridecluj.ro.

Deci prima dată a fost la rece, doar ca să vă arate că nu nimerește”, spune comentatorul evenimentului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *