Skip to content
Cluj Știri locale

Cluj: Se vor deschide centre de vaccinare în Florești și Huedin

Inquam Photos/George Calin

În momentul de față, județul Cluj are 12 centre comunitare pentru vaccinarea anti-COVID și nu sunt deschise și altele, din cauza lipsei de doze de vaccin. Totuși, nevoia de vaccinare în Cluj este mare, astfel că prefectul a anunțat solicitarea făcută pentru primirea unor doze suplimentare în județul Cluj.

Odată cu suplimentarea numărului de doze, acesta a spus că vor fi deschise centre de vaccinare în mai multe localități din județ, informează stiridecluj.ro.

" "

Avem 12 centre comunitare  funcționare, cu 14 fluxuri active în acest moment. În perioada imediat următoare, în funcție de alocarea unui număr suplimentar de doze de la nivel național, vom crește numărul de centre. Vom deschide centre în Florești, Chinteni, Mociu, Huedin, în așa fel încât să fim cât mai aproape de cei care doresc să  se vaccineze. Din fericire, constatăm că un număr foarte mare de clujeni doresc să se vaccineze. Acesta este un lucru îmbucurător și facem eforturi și solicităm celor de la nivelul Comitetului Național de coordonare a vaccinării doze suplimentare, pentru că se constată că nevoia este foarte mare, la nivelul județului Cluj”, a declarat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *