Cluj: Tavanul unui imobil s-a prăbuşit peste mai mulţi muncitori. Patru bărbaţi, scoşi de sub dărâmături

foto: news.ro
Sursa foto: news.ro

Mai multe ambulanţe SMURD şi autospeciale de la ISU Cluj intervin joi dimineaţă, în localitatea Apahida, în urma unui anunţ conform căruia tavanul unui imobil s-a prăbuşit peste mai mulţi muncitori.

Toţi cei patru bărbaţi surprinşi de prăbuşirea tavanului vor fi duşi la spital. Potrivit ISU, primele evaluări arată că doi dintre ei au suferit traumatisme mai grave şi au fost scoşi de către pompieri de sub dărâmături, scrie news.ro.

ISU Cluj anunţă că patru bărbaţi au fost scoşi de sub dărâmături. Aceştia sunt conştienţi şi primesc la faţa locului îngrijiri de la echipajele medicale de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă.

Potrivit ISU Cluj, tavanul unui imobil aflat în lucrări de renovare, situat pe strada Libertăţii din Apahida, s-a prăbuşit joi peste mai mulţi muncitori, arată primele date de la locul incidentului.

La faţa locului intervin pompierii de la Detaşamentul 1 Cluj Napoca, patru ambulanţe SMURD şi trei autospeciale au fost trimise pentru a gestiona intervenţia.
La ora transmiterii acestei ştiri nu se cunoaşte numărul răniţilor şi nici starea acestora.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: