Skip to content
Cluj Știri locale

Cluj: Un elev de clasa a VI-a din Turda ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică

Turdanews

Polițiștii din Turda, Cluj, fac cercetări în cazul unui elev de clasa a șasea, care ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică.

Un elev ar fi fost bătut de profesorul de matematică

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul”, a anunţat, Poliţia Judeţeană Cluj.

Aceasta a mai precizat că până acum n-a fost depusă nicio plângere.

Totul s-ar fi petrecut la Şcoala ”Horia, Cloşca şi Crişan” din Turda.

Astăzi, la ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală, pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală”, a spus mama copilului, potrivit turdanews.net.

Aceasta a precizat că va depune o plângere penală împotriva profesorului pentru „loviri și alteviolențe”.

Acuzații că s-ar încerca mușamalizarea cazului de violență în școală

O femeie din Turca a transmis jurnaliștilor de la Ziua de Cluj că „din păcate, se doreşte muşamalizarea” acestui incident.

Se pare că directoarea școlii și diriginta au făcut-o pe mama copilului să creadă că acesta a fost „doar îmbrâncit” de profesor. Mai apoi, ea a citit mesajele de pe grupul de părinți, în care mamele celorlalți copii povesteau ce s-a întâmplat. Femeia a realizat astfel că fiul ei nu a mințit și chiar fusese bătut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *