Clujenii cer turiștilor care vin la UNTOLD 8.000 de lei pentru 4 zile de cazare

UNTOLD
Sursa foto: CLUJ.COM/ UNTOLD

Clujenii fac bani de pe urma turiștilor care vin să petreacă la cunoscutul festival UNTOLD. Unele oferte de cazare sunt ireale.

Pentru doar câteva zile de cazare, clujenii cer sume exorbitante, profitând de valul de turiști care vin la Cluj-Napoca în perioada marilor festivaluri, ca UNTOLD, scrie monitorulcj.ro.

Unul dintre anunțurile care a șocat prin suma cerută este unul legat de un apartament, pentru care proprietarul a cerut aproape 5.000 de lei.

„Închiriez apartament 3 camere compus din: living open space cu bucătăria, baie, dormitor și birou. Suprafața utilă: 56 mp. Situat la 10 minute cu mașina de Cluj Arena.

loc de parcare personal
Mega Image și farmacie la 1 minut de bloc
mașină de spălat
baie cu vană
wifi și toate utilitățile necesare
canapea în living extensibilă, capacitate 3 persoane
pat în dormitor, capacitate 3 persoane
saltea pentru o persoană în birou
Capacitate aproximativă: 7 persoane (depinde de comoditate). Pentru informații personale, sunați la numărul de telefon. Se închiriază doar pe perioada Untoldului. Preț: 4.997 lei, negociabil”, se arată în anunț.

O altă locuință, cu o capacitate mai mică de cazare a persoanelor, după cum menționează propritarul, se închiriază cu aproape 2.000 de lei pe noapte:

„Ofer casă în centrul Clujului pentru cazare Untold, închirierea se face pe toată perioada festivalului (minim 4 nopți). Capacitatea de 6 persoane. Suparața aproximativ 100 m^2, 3 dormitoare, living, Bucătărie și 1 baie. Pentru orice informații, vă stau la dispozitie, cu mesaj privat. Preț: 1899 lei/noapte + 2500 lei garanție (o primiți la predare inapoi dupa ce se verifica împreuna locuința)”, scrie proprietarul pe rețelele de socializare. Anunțul a fost postat și pe airbnb.

Astfel, pe patru nopți proprietarul cere 7.596 de lei și o garanție de 2.500 de lei.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: