Skip to content
Politică

CNA nu a decis încă privind sancționarea PRO TV în cazul fetei din Vaslui

PRO TV nu a primit nicio sancțiune pentru apariția la emisiunea “La Măruță” a tinerei violate din Vaslui. Membrii CNA nu au ajuns la un acord ]n acest caz, potrivit b1.ro.

Un membru CNA a propus amendarea postului cu 200.000 de lei, iar un altul a propus oprirea emisiei timp de 10 minute (propunere pe care a retras-o înainte de a se trece la vot). Însă propunerea de 200.000 de lei nu a întrunit numărul minim de voturi (șase) pentru a fi validată.

Dorina Rusu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Valentin Jucan și Florin Gabrea au fost „pentru”, în timp ce Laura Georgescu, Radu Herjeu și Radu Călin Cristea au fost împotrivă.

Cei trei au considerat că postul nu poate fi sancționat întrucât există acordul scris din partea fetei.

Subiectul va fi reluat într-o ședință viitoare.

În ședința de joi, 23 iulie 2015, a Consiliului Național al Audiovizualului, mama fetei abuzatei a fost sunată de Valentin Jucan pentru a da detalii despre modul în care cele două femei au apărut la Pro TV în emisiunea La Măruță din 21 iulie.

Potrivit sursei citate, femeia le-a povestit membrilor CNA că echipa Pro TV i-ar fi promis că va apărea numai 10 minute la TV și nu o oră și jumătate și că va avea fața blurată, lucru care nu s-a întâmplat. În plus aceasta a mai afirmat că respectivele acorduri ar fi fost semnate după apariția celor două femei în emisiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *