Skip to content
Politică

CNA, o nouă amendă usturătoare. Rareș Bogdan: NU renunt. NU tac. NU ma predau. #Rezist

flux24.ro

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) i-a aplicat o nouă amendă usturătoare jurnalistului Rareș Bogdan, după cea de la finele lunii septembrie.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

CITIȚI ȘI: Rareș Bogdan, executat de CNA. Amendă colosală dictată împotriva sa

La fel ca atunci, amenda este în cuantum de 85.000 de lei. Dacă în septembrie Bogdan se plânsese de atrocitățile comise de către maghiarii horthy-iști în Transilvania, acum realizatorul de la Realitatea TV a susținut că bunicii actualului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, le-ar fi luat casele bunicilor lui Rareș Bogdan. Totodată, ziaristul a fost reclamat la CNA pentru că l-a acuzat pe președintele PSD, Liviu Dragnea, că ar fi luat mită de la OMV și alte mari companii din energie.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

Iată ce a scris Rareș Bogdan marți după-amiază pe Facebook (fotografiile din corpul articolului au fost postate de moderator alături de textul de mai jos):

Fotografia postată de Rares Bogdan.

„NU renunt. NU tac. NU ma predau. #rezist

Nesimtirea nu are limite. Incercarea de a ma face sa tac sau sa renunt a atins cote fara precedent. Astazi CNA mi-a dat o noua AMENDA de 85.000 de lei. Va atasez doua dintre cele 3 motive ale amenzii, al treilea motiv este emisiunea in care m-am plans ca am fost amendat prima data cu 85.000! In cazul reclamatiei cu “tema Olguta Vasilescu” era o chestiune plastica ce nu avea legatura directa cu familia dansei, bunicul meu a fost detinut politic iar ea face parte dintr-un partid ce tocmai a calcat in picioare rezistenta din munti. Dar mizerabilii din CNA nu au limite!”

1 comentariu la “CNA, o nouă amendă usturătoare. Rareș Bogdan: NU renunt. NU tac. NU ma predau. #Rezist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *