Skip to content
Politică

CNADNR: Circulația pe A2, între București și Fundulea, va fi închisă până la ora 22,00

Sectorul de drum al Autostrăzii A2, cuprins între București și Fundulea, va fi închis, sâmbătă seară, până la ora 22,00, iar ca rută alternativă va fi recomandată DN 3 București-Lehliu, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), transmis agerpres.ro.

‘(…) începând cu ora 20,00 până la ora 22,00, pe Autostrada A2, pe sectorul de drum cuprins între km 10 — km 36 (București—Fundulea), circulația rutieră va fi închisă, din cauza faptului că mulți dintre participanții la trafic nu sunt echipați cu cauciucuri de iarnă, precum și din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Recomandăm ca rută alternativă drumul național DN 3 București-Lehliu. Precizăm că măsura a fost luată în vederea evitării producerii accidentelor și că deschiderea circulației va fi anunțată în timp util’, potrivit CNADNR.

Compania de drumuri recomandă participanților la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condițiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, combustibil, lopată), dar să se și informeze înainte de plecarea la drum asupra stării rețelei de drumuri naționale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, Tel Verde 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *