Skip to content
Economie

CNAIR începe înlocuirea separatorului de sens din beton în zona Pasajului Băneasa şi instituie restricţii de circulaţie

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că începe lucrările de înlocuire a parapetelui rutier din beton, montat ca separator de sens, în zona Pasajului Băneasa şi roagă conducătorii auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară, informează news.ro.

„Joi, 7 mai 2020, începând cu orele 22:00, CNAIR demarează execuţia lucrărilor de înlocuire a parapetelui rutier din beton, montat ca separator de sens, pe sectorul de drum DN 1, km 7+195 – km 8+000, în zona Pasajului Băneasa. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, arată compania într-un comunicat.

" "
" "

Înlocuirea acestui tip de separator de sensuri este necesar din cauza existenţei unor degradări accentuate a celui existent.

„Pentru a reduce numărul de accidente soldate cu victime în urma pătrunderii pe contrasens, CNAIR SA continuă activitatea demarată în anii anteriori de montare a parapetelui rutier prefabricat din beton, pentru atingerea obiectivului de diminuare a numărului de kilometri de drumuri fără separare fizică a sensurilor de circulaţie, prevăzut în Strategia Naţională de Siguranţă Rutieră pentru perioada 2016 – 2020”, precizează CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *