Skip to content
Economie Societate

CNAIR: S-a reluat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent construcţiei drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că s-a reluat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent construcţiei drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava. Valoarea estimată a procedurii este de 53.508.132,47 lei fără TVA, iar ofertele pot fi depuse până în 6 februarie.

CNAIR arată, într-un comunicat de presă, că a ridicat, miercuri, suspendarea procedurii „Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteză Baia Mare – Suceava: Lot 1 Baia Mare – Bistriţa, Lot 2 Bistriţa – Vatra Dornei şi Lot 3 Vatra Dornei – Suceava” publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la termenul limită menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost stabilit noul termen limită de depunere al ofertelor până la 6 februarie, informează news.ro.

Valoarea estimată a procedurii este de 53.508.132,47 lei fără TVA, din care 19.415.185,95 lei fără TVA pentru Lotul 1, 16.497.789,72 lei fără TVA pentru Lotul 2 şi 17.595.156,80 lei fără TVA pentru Lotul 3.

Durata fiecărui contract este de 18 luni, din care 14 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi 4 luni pentru asistenţa tehnică necesară elaborării documentaţiilor pentru lansarea licitaţiilor de lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *