CNAIR – Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie

Pod Fetesti
Pod Fetesti

Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie din această noapte, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

”Începând de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic”, precizează compania.

CNAIR reaminteşte conducătorilor auto că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Feteşti şi Cernavodă poate fi achitat astfel: prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile); la distribuitorii autorizaţi să încaseze taxa, iar lista completă poate fi conultată aici; prin SMS, la numărul 7577.

Dacă taxa a fost deja achitată trecerea prin staţia de taxare se va realiza pe benzile special marcate.

În cazul în care nu a fost făcută plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile pentru cei care deja au achitat taxa de pod, aceasta poate fi achitată ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziţie, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

CNAIR recomandă şoferilor să evite plata taxei în staţia de taxare, pentru a evita statul la cozi.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: