Skip to content
Societate

CNAIR: Trafic îngreunat în punctul de frontieră româno-bulgar Giurgiu-Ruse/ Autoturismele, direcţionate pe rute alternative

Politia de Frontiera

Traficul rutier este îngreunat, miercuri, în punctul de frontieră româno-bulgar Giurgiu-Ruse, din cauza unor proteste care au loc în ţara vecină, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Tranzitarea graniţei de către autoturisme este organizată pe rute alternative.

„Ca urmare a unor acţiuni de protest desfăşurate pe teritoriul Bulgariei în data de 02.09.2020, în intervalul orar 09:30-20:00, trecerea autoturismelor care intră/ies din Bulgaria prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse va fi organizată pe rute alternative”, a transmis, miercuri, CNAIR.

Astfel, traficul rutier se va desfăşura îngreunat în zona PTF Giurgiu şi operatorilor de transport li se recomandă să utilizeze, în măsura în care este posibil, şi celelalte puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria: PTF Turnu Măgurele – Nikopol; PTF Bechet-Orjahovo; PTF Calafat – Vidin; PTF Ostrov – Silistra; PTF Negru Vodă – Kardam.

„Rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după încheierea acţiunilor de protest, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, au spus reprezentanţii CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *