Skip to content
Sănătate

CNCAV: Peste 100.000 de persoane s-au înscris pe listele de așteptare până luni la ora 12.30. Alți 41.145 de români s-au programat online la vaccinare până la aceeași oră

twitter

Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare anti-COVID-19 (CNCAV) anunță că în cursul zilei de luni, până la ora 12.30, peste 41.000 de persoane s-au programat pentru vaccinare prin intermediul platformei online. De asemenea, poână la aceeași oră, au fost deschise liste de așteptare în 30 de județe, pe care s-au înscris peste 100.000 de persoane.

Câte persoane s-au programat la vaccinare și câte s-au înscris pe listele de așteptare în prima parte a zilei de luni 

”În cursul zilei de 15 martie a.c., până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Totodată, până la ora 12:30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare.

Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare”, au transmis reprezentanții CNCAV.

Luni, 15 martie, au fost deschise listele de așteptare pentru cei care vor să se programeze pentru a primi vaccinul anti-COVID-19. Doritorii s-au confruntat însă cu probleme pentru că platforma nu a funcționat în parametri normali.

În realitate, la fel ca în alte cazuri, mulți români care doreau să se programeze s-au plâns că nu se pot loga sau că site-ul este picat.  Pe de altă parte, autoritățile au anunțat că este posibil să fie întâmpinate probleme.

“De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației. În aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri”, au transmis autoritățile încă de duminică.

Listele de așteptare au fost deschise succesiv la nivelul județelor, conform următorului program:

9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna

11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova

13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *