Skip to content
Politică

UPDATE – Alte două plângeri pe numele Gabrielei Firea/ CNCD discută azi declaraţiile la adresa lui Klaus Iohannis

UPDATE  –  Asztalos Csaba Ferenc, președintele CNDC, a declarat că au mai fost depuse alte două plângeri pe numele Gabrielei Firea.

”Este opțiunea unei părți să vină sau nu. Trebuie sa va mai informez că au mai venit alte două plângeri: una de la Andreea Paul Vass și una de la o persoană fizică. Vom da o soluție într-un termen viabil. Noi avem saptamani sedinte de colegiu. In mod procedural colegiul poate ajunge la concluzia că nu este vorba de discriminare sau că este discriminare, caz in care colegiul poate sancționa contravențional”, a declarat președintele CNCD.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării va dezbate luni afirmaţiile făcute de senatorul PSD Gabriela Firea în ceea ce priveşte familiile fără copiii. Purtătorul de cuvânt al PSD l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru ca nu are copii, afirmând ca „nu eşti un om complet dacă nu creşti un copil”.

Plângerea către CNCD a fost făcută de vicepreşedintele PNL Iaşi, care o acuză de discriminare pe Gabriela Firea.

Aceasta riscă o amendă de o sută de mii de lei şi prezentarea de scuze către Klaus Iohannis. O decizie va fi luată miercuri.

3 comentarii la “UPDATE – Alte două plângeri pe numele Gabrielei Firea/ CNCD discută azi declaraţiile la adresa lui Klaus Iohannis

    1. Daca sasul-sase-case GANDEA inainte de a vorbi, NIMENI NU AVEA CE COMENTA, dar se pare ca ganditul nu este o actiune chiar pentru oricine….

    2. Dar de aia care si-au batut joc de persoanele care au copii, cine se ocupa ??? Ca Boc a taiat tot, Basescu ranjea de grija mamicutelor si bebelusilor, iar Udrea lua de la ei sa faca parcuri prin paduri. Da. eu nu voi vota un personaj care nu stie cat de greu este sa cresti un copil in tara asta ! Nu am votat cu Iliescu, nu voi vota nici cu Iohannis sau Udrea, fie si pe acest motiv ! E optiunea mea. Are cineva ceva impotriva ??? Iar faptul ca nu voi vota un personaj fara copii e o alegere personala, nu e o insulta la adresa celor ce nu au copii ! Ca sa nu mai vorbim despre cati din cei fara copii au sase case din economia asta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *