Skip to content
Politică

CNMR are un nou vicepreşedinte şi a cooptat peste 10.000 de sindicalişti

us24.ro

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) are un nou vicepreşedinte şi a cooptat peste zece mii de sindicalişti.

Organizaţia non-guvernamentală a anunţat sâmbătă, într-un comunicat trimis PSnews.ro, că noul vicepreşedinte este Bogdan Cristian Negrea, doctor în ştiinţe economice la Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne și profesor universitar la Departamentul de Monedă şi Bănci, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti.

În CNMR, Cristian Negrea este responsabil cu politicile economice și monetare. ONG-ul menţionează că, pe lângă numeroase articole și studii publicate, Negrea activează în calitate de editor-șef al revistei științifice The Review of Finance and Banking, profesor invitat la Universitatea Rennes 1, Franța, preşedinte al Comisiei de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor din CNATDCU şi cercetător asociat la Centre d’Economie de la Sorbonne.

Duminică, ONG-ul a anunţat că Federația Mine-Energie, federație cu peste 10.000 de membri de sindicat din județele Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Alba, Suceava, Brașov și Constanța, se alătură Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. Federația Mine-Energie este reprezentativă in domeniul energiei electrice,al petrolului și al gazelor naturale precum și în domeniul mineritului energetic. Federația va fi reprezentată la nivel național de către Liviu Besleagă, vicepreședinte al CNMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *