Skip to content
Politică

Coaliția de guvernare, ruptă de inițiativa lui Tăriceanu. Ce spune UDMR despre demersul de suspendare a lui Băsescu

Inițiativa de suspendare a lui Traian Băsescu, inițiată de Călin Popescu Tăriceanu, pare să dividă partidele aflate în arcul guvernamental.

UDMR, membru al coaliției guvernamentale, nu sprijină demersul lui Călin Popescu Tăriceanu, a precizat Ekstein Kovasc, lider al UDMR.

" "
" "

”Nu sunt mama omida să știu ce se va întâmpla, eu nu cred că va fi dus până la sfârșit. Din punct de vedere legal este ok, dar nu este oportun”, a mai adăugat fostul consilier prezidențial.

”Un lider politic poate să facă lobby pentru un demnitar al statutului Româna, este absolut normal”, a mai adăugat .

Și omul doi din UDMR a avut o reacție privind inițiativa lui șefului Senatului.

În cursul acestui weekend, secretarul general al UDMR Kovacs Peter, a declarat că reprezentantii Uniunii au aflat din presa despre initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, de suspendare a presedintelui, si considera acest demers ca fiind unul lipsit de sens.

Kovacs Peter a precizat ca aceasta initiativa este parte a campaniei electorale, iar UDMR nu va intra in jocuri politice inutile, de acest gen.

„Noi am aflat din presa despre aceasta initiativa, nimeni nu ne-a cautat si nimeni nu ne-a cerut sprijinul. Credem ca este o initiativa care nu are absolut niciun sens si nu putem sa sustinem acest lucru. Este foarte clar, este parte a campaniei electorale”, a explicat Kovacs Peter.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *