Skip to content
Puterea Știrilor Video

Coaliția de guvernare se va rupe până în toamnă, susține Daniel Zamfir (PSD): ”E un haos de nedescris”

PS News

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, senatorul PSD Daniel Zamfir susține că „în actualul Guvern este un haos de nedescris”, fiind de părere că „toamna nu va reuși să îi prindă împreună, deoarece nu vor fi capabili să gestioneze situația în care suntem”.

„Uitați-vă ce se întâmplă cum acum deja prin ministere, domnul Ghinea critică ce a făcut domnul Boloș. PNL-iștii constată greaua moștenire pe care a lăsat-o Guvernul PNL și USR-iștii, pe unde s-au dus la ministerele conduse de PNL, constată și ei greaua moștenire pe care a lăsat-o PNL. Și Cîțu constată, ca prim-ministru, greaua moștenire și datoria pe care a lăsat-o ministrul de Finanțe Cîțu Guvernului.

Este un haos de nedescris. Așa proastă administrare, așa coaliție care să înceapă așa de prost, cu stângul, nu s-a pomenit.

Vă amintiți scandalurile interminabile din cadrul Convenției Democratice. Cred că o să fie o istorie față de ce ne așteaptă acum. Nu cred că îi apucă toamna împreună. Este imposibil pentru că nu vor fi capabili să gestioneze situația prin care trecem”, susține Daniel Zamfir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *