Skip to content
Politică

Coaliția PNL-USR PLUS se clatină și în Sectorul 2. Primarul USR răbufnește la adresa liberalilor: Aveam așteptări mai mari

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul USR-PLUS al Sectorului 2, Radu Mihaiu, îi acuză pe partenerii de coaliție de la PNL că se împotrivesc reorganizării pregătite de partidul său, USR-PLUS, și că nu vor vota respectivul proiect.

Încrederea se câştigă greu şi se pierde uşor. PNL a ieșit la miez de noapte cu un comunicat de presă care critică și anunță că nu va vota proiectul de reorganizare asupra căruia agreasem.

Se împotrivesc unei reorganizări de care știau de luni bune, la care au contribuit și pe care își dăduseră acceptul încă din luna mai. Nu mai târziu de acum o săptămână, în şedinţa de coaliţie, PNL dădea asigurări că votează proiectul de reorganizare.

E regretabil că degringolada din bucătăria internă PNL se revarsă acum peste activitatea administrației locale.

E regretabil că PNL a decis să comunice cu partenerii din coaliţie prin intermediul presei. Pe un proiect care, repet, este discutat şi agreat din luna mai şi reconfirmat săptămâna trecută.

La această reorganizare nu voi renunța. Structura anchilozată a Primăriei Sectorului 2 are nevoie de o revigorare. Nu se poate să păstrezi aceleași fluxuri de lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Asta e definiția nebuniei. O nebunie pe care PNL o validează acum pentru jocurile lor politice.

Când partenerii nu au două vorbe laolaltă și își schimbă din mers poziția pe teme importante, încrederea suferă. Aveam așteptări mai mari de la PNL, sper să-şi revină repede”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *