Skip to content
Politică

Coaliție de ochii electoratului? Sociolog: Am mari rezerve că Opoziția chiar vrea să câștige Nicușor Dan alegerile în Capitală

" "

Sociologul Alfred Bulai, directorul Departamentului Sociologie din cadrul Facultății de Științe Politice București, are rezerve față de adevăratele intenții ale PNL-USR-PLUS de a câștiga alegerile locale în București prin Nicușor Dan.

”În București, PNL și USR-PLUS se tem unul de celălalt, fiecare se teme că celălalt ar putea să fie mai bun. 

" "
" "

Să nu uităm alegerile de acum 4 ani, totuși PNL-ul a fost knockout atunci, USR-ul era pe cai mari, deci din acest punct de vedere PNL-ul are o frică că s-ar putea la București, dacă ar candida independent, să aibă un scor mai slab.

De cealaltă parte, cei de la USR știu că nu mai au cum să repete aceeași performanță și că ei cu PNL-ul sunt vase comunicante, când pierde PNL-ul cresc ei și invers. E mai delicată situația. E poate fi mascată prin alianțe unice împotriva PSD.

Bine, asta dacă cei din opoziție vor ca Nicușor Dan să câștige, că nu știu dacă ei chiar vor să câștige Nicușor Dan alegerile. Am rezerve în acest sens”, a declarat Alfred Bulai pentru PS News.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *