Skip to content
Sport

Coca-Cola renunță la activitatea de imbuteliere din Chișinau pentru România

" "

Coca-Cola a anunțat că va renunța la activitatea de îmbuteliere din Chișinău pentru România și Ucraina, însă va continua să dezvolte celelalte departamente din Chișinău: Vânzări, Marketing, Logistică, Resurse Umane și Financiar.

Coca-Cola precizeaza ca decizia face parte din strategia de eficientizare si dezvoltare pe termen lung, adaugand ca sustine, „in continuare investitiile in piata de desfacere din Republica Moldova”. Totodata, compania precizeaza ca a luat aceasta decizie dupa ce a analizat infrastructura detinuta de Coca-Cola Imbuteliere Chisinau, informează hotnews.ro.

" "
" "

Toate pozitiile disponibile in companie si care corespund din punct de vedere profesional vor fi oferite celor 29 de angajati care intra in procesul de restructurare. In plus, im urmatoarele doua luni, angajatii din acest departament vor beneficia de asistenta din partea companiei in consiliere de cariera si plasarea fortei de munca conform calificarii lor profesionale. La sfarsitul perioadei, angajatii vor primi pachete compensatorii in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *