Skip to content
Magazin

Coco Gauff a câştigat primii bani fiind dublura Serenei Williams la filmările pentru o reclamă

Facebook Coco Gauff

Jucătoarea americană Coco Gauff, în vârstă de 18 ani, locul 12 WTA, a declarat că a obţinut primul cec din viaţa ei datorită Serenei Williams, mai exact fiind dublura celebrei campioane la filmarea unei reclame, relatează Reuters.

Când am întâlnit-o prima dată pe Serena – ea nu ştie asta – cred că aveam nouă sau zece ani. Aveau nevoie de o dublură care să joace versiunea ei mai tânără, fără să se vadă chipul. Cred că a fost pentru o reclamă Delta. Nu cred că au folosit vreodată imaginile, dar a fost primul meu cec obţinut vreodată. Ea nu ştie asta, dar primii bani i-am obţinut datorită ei, jucând într-o reclamă”, a explicat Gauff, potrivit news.ro.

Coco Gauff a vorbit şi despre cum a inspirat-o Serena Williams pe ea, aşa cum a inspirat o întreagă generaţie de jucătoare de culoare. “Crescând, nu m-am gândit niciodată că eram diferită. Pentru că jucătoarea de pe numărul 1 era cineva care arăta ca mine. Cred că acesta este cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la Serena”, a spus tânăra sportivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *