Skip to content
Politică

Codrin Ştefănescu a răbufnit: Laşilor! Începând de azi, Klaus are şi PSD-ul lui. Îmi vine să urlu, nu alta!

Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD în era Dragnea, îi numeşte laşi pe membrii PSD care l-au votat pe Marcel Ciolacu pentru şefia partidului. ”L-ati pupat pe Grindeanu, l-ati pupat pe Ciolacu, desi pe la colturi urlati in pumni de furie si jenā”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook, acuzând că noua echipă de conducere a predat partidul preşedintelui Klaus Iohannis.

Lasilor! Ati aprobat toate aberatiile, v-ati cālcat in picioare toate dezideratele, ati hulit fostii lideri curajosi ai acestui partid, v-ati delimitat de trecutul PSD si ati jignit iremediabil milioane de votanti!

Ati anulat lupta noastrā pentru drepturi si libertati, ati aprobat abuzurile infiorātoare ale anilor trecuti. L-ati pupat pe Grindeanu, l-ati pupat pe Ciolacu, desi pe la colturi urlati in pumni de furie si jenā!

Incepând de azi, Klaus are si PSD-ul lui! Cu voia voastrā si cu votul vostru! Si când mā gândesc pe câti dintre voi am apārat când nimeni nu indrāznea sā o facā! Imi vine sā urlu, nu alta!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Toţi, dar absoluţi toţi cei 17 lideri care formează noua echipa de conducere a PSD au fost locotenenţii fostului preşedinte Liviu Dragnea. După ce au ajuns în funcţii înalte, unii s-au revoltat şi au încercat, în zadar, să-l răstorne pe baronul din Teleorman.

Alţii au fost umiliţi de Dragnea, dar apoi au pupat din nou inelul şefului PSD pentru o sinecură. Acum s-au lepădat de Dragnea şi, chipurile, reformează partidul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *